KAKSTUHATTAKUUSTOISTA

Oletko saanut uuden ystävän tämän vuoden aikana? - olen! ja ylipäätään tutustunut uusiin hauskoihin ihmisiin ja kavereiden kavereista on myös löytynyt monta uutta kaveria. ja vaikka mun kaverit kuinka aina on sitä mieltä, että on noloa pyytää täysin tuntematonta ihmistä ottamaan meistä kuva, niin yks tämän vuoden parhaista uusista tuttavuuksista on tullut mun elämään just silleen. 
Oletko tehnyt jotain tänä vuonna, mitä et ole ennen tehnyt? - kyllä, vaikka mitä. muun muassa asunut ulkomailla, matkustanut yksin lentokoneella, käynyt DBTL:ssä, nauttinut palkallisesta kesälomasta ja järjestänyt babyshowerit! iiiiiiiihan älytön vuosi. 
Kerro pari parasta muistoasi tältä vuodelta? - ruissi ja kaikki muutkin kesäviikonloput, antti tuiskun hartwall arena -keikka, kaikki syksyn köpiksen reissut, tallinna-viikonloppu tyttöjen luona ja veeran kanssa sekoillen vietetty vappu ihan ehdottomasti, lapua-viikonloppu englantityttöjen kanssa ja ystävänpäivän kahvitteluhetki parhaiden kavereiden kanssa, myös yks kesäinen tiistai jossa oli mukana muun muassa julia, forten tanssilattia ja torihese aamukolmelta oli ehdottomasti yks hauskimpia iltoja, mun synttärit oli myös hauskat ja yksi sunnuntai kun päädyttiin hennan kanssa vaan juomaan viiniä ja avautumaan aamuyöhön ja lauran kanssa vietetty lauantai-ilta kun lähdettiin ihan vaan dinnerille mutta oltiinkin lopulta börsin baaritiskillä tilaamassa neljänsiä vodkasoodia. näitä ois kyllä vaikka kuinka paljon, ei pari riitä! 
Oletko muuttunut paljoa viimeisen vuoden aikana? - en kai? tätä on kauhean vaikea sanoa itse. 
Oletko lihonnut? - joo, luultavasti olen.
Oletko saanut porttikieltoa minnekään tämän vuoden aikana? - en.
Oletko ollut elokuvissa yksin tämän vuoden aikana? - en edes kaksin. ei vaan ole mun juttu!
Oletko ottanut tatuointia/lävistystä viimeisen vuoden aikana? - en. 
Kuka oli paras uusi tuttavuus? - apua, ei niitä voi pistää järjestykseen! 
Piditkö uudenvuodenlupauksesi? - en onneksi muista mitä lupasin, koska todennäköisesti en :D
Missä maissa kävit? - en tiedä voiko ruotsista sanoa että "kävin", mutta siellä, tanskassa ja virossa 
Mitä haluaisit vuodelta 2017 sellaista, joka ei onnistunut viime vuonna? - saada koulujutut sujumaan ja toivottavasti myös valmistua!
Vuoden suurin saavutuksesi? - ehkä se että oon oikeesti selvinnyt ulkomailla asumisesta.
..ja suurin epäonnistuminen? - opiskelujutut, koko vuosi oli opiskelujen osalta lähinnä täysi vitsi.
Mikä oli paras asia, jonka ostit? - lento- ja junaliput varmaan teki mut kaikkein eniten iloiseksi, mut myös uudet lenkkarit oli onnellisuutta ja pari täydellistä mekkoa mahtui tähän vuoteen myös!
Kenen käyttäytyminen ansaitsi kiitosta? - kaikkien niiden, jotka tietää kuunnelleensa puhelimessa mun avautumista enemmän kuin tunnin putkeen :D ja no, monien muidenkin. kyllä tähänkin vuoteen mahtui monta kiitoksen ansainnutta ihmistä.
Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? - matkustamiseen ja ulkona syömiseen.
Mistä innostuit eniten? - siitä kun sain tietää päässeeni ruotsiin kouluun!
Vuoden 2016 ihmiset: - näitä on niin monta. erityisesti mun turkuperhe ja ihan oikea perhe.
Verrattuna tähän aikaan viime vuonna, oletko nyt onnellisempi vai surullisempi? - onnellisempi. ihan ehdottomasti. en mä viime vuonnakaan ollut onneton, mutta tää vuosi on vaan ollut niin huippu, että kyllä mä oon vielä onnellisempi kuin viime vuonna.
Lihavampi vai laihempi? - en oikeasti tiedä, mutta veikkaisin että lihavampi.
Rikkaampi vai köyhempi? - nettipankista katsottuna köyhempi, mutta kokemuksissa mitattuna rikkaampi!
Mitä olisit toivonut tekeväsi enemmän? - vierailevani paikassa fitness 24/7.
..entä vähemmän? - vierailevani paikassa hemköp triangelin irtokarkkihylly.
Miten vietit joulun? - onnellisesti suomessa!
Jos voisit mennä ajassa taaksepäin ja muuttaa yhden hetken menneestä vuodesta, mikä se olisi? - tää on vaikea, ehkä haluaisin sanoa asioita eri tavalla tietyissä tilanteissa tai ehkä käydä kansantalouden luennoilla aktiivisemmin, mut sit taas ehkä en muuttaisi mitään vaikka voisinkin.
Mikä oli mieluisin tv-sarja, jota seurasit? - exiä rannalla oli ihan parasta viihdettä ja myös ainut mitä seurasin.
Vihaatko tällä hetkellä ketään, jota et vihannut viime vuonna samaan aikaan? - en vihaa.
Mikä oli paras lukemasi kirja? - kiinteistövälityksen lainsäädäntö ehkä? oon niin huono lukemaan mitään ellei oo ihan pakko.
...entä musiikillinen löytö? - löysin ainakin anna abreun ihan uudestaan.
Mitä halusit ja sait? - koulupaikan ja kokemuksen ulkomailla asumisesta, kyllä ne oli ehdottomasti tämän vuoden isoimpia juttuja!
Mitä halusit, muttet saanut? - olisin halunnut ruissiin perjantainakin, mutta en töiden takia päässyt. ei oo muuten ollut suuria vastoinkäymisiä mulla kun tää tuli ensimmäisenä mieleen :D
Mikä oli vuoden suosikkielokuvasi? - ei sellaista tainnut olla?
Mitä teit syntymäpäivänäsi? - voi se oli hauska päivä! ja yksi rennoimpia päiviä mitä mulla tammikuussa oli. sain pitää vapaapäivän töistä, olin koulussa monta tuntia kaikkien halailtavana ja istuin iltaa hennan ja emen kanssa mun luona laskiaispullia syöden.
Ketä kaipasit? - kaikkia mun rakkaita suomessa aina sillon kun olin ruotsissa!

Ei kommentteja: